Green Solutions

Lidt om

Green Solutions

Miljørådgivning i harmoni med naturens ressourcer

Green Solutions
Miljørådgivning

Løsninger udført med passion og fokus på kvalitet

Mit navn er Lea og jeg er indehaver af Green Solutions.

Når du vælger Green Solutions, bliver arbejdet udført med passion og fokus på kvalitet.

Den grundlæggende tanke bag Green Solutions er at hjælpe med at passe på naturen. Vi kan hjælpe med alsidige opgavetyper inden for klimatilpasning, regn- og spildevand, jord og biodiversitet.  

Vækst er ikke bare vækst. – Vi tror på bæredygtig vækst i harmoni med jordens ressourcer. Her gør vi en forskel og sikrer de bedste løsninger for vores kunder og miljøet.

Jeg startede virksomheden op på grund af det stigende behov for klimatilpasningsløsninger, – Og med et ønske om at hjælpe med at indtænke naturen og bidrage med rekreative og multifunktionelle løsninger, der skaber merværdi i bred forstand. 

Personligt jeg fik for alvor øjnene op for nogen af de udfordringer, der var på klimatilpasningsområdet tilbage i 2011, hvor der var et massivt skybrud herhjemme, med store ødelæggelser, både menneskelige og økonomiske. Det har været spændende at være med til at skabe noget positivt, der gavner på forskellige parameter, ud fra et problem som skal løses.  

Jeg har en baggrund som jordbrugsteknolog inden for Landskab og Anlæg, kombineret med en kloakmesteruddannelse og har bl.a. praktisk erfaring inden for entreprenørbranchen, myndighedsbehandling og rådgivningsbranchen. Derfor har jeg en bred viden og erfaring omkring forskellige processer og multifunktionelle løsninger inden for klimatilpasning, biodiversitet, blå- grønne løsninger, jord, regn- og spildevand, planter og æstetik. 

Det betyder meget at vores kunder får den bedst mulige miljørådgivning. Vi vægter helhedsorienteret tankegang højt og ser vigtigheden af at skabe samspil og cirkularitet med andre elementer og problemstillinger, som f.eks. økonomiske fordele, rekreative opholdsområder, æstetik, fysisk aktivitet og biodiversitet. 

Følg Green Solutions

Miljøkonsulent Lea Hjelholt
Projekter

Udvalgte samarbejdspartnere

Green Solutions har løst opgaver og projekter for en række kommuner og virksomheder.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.