Green Solutions

Virksomheder

Miljøkonsulent

Bæredygtige løsninger b.la. inden for klimatilpasning, biodiversitet, regn- og spildevand

Miljøkonsulent til virksomheder

Vores ekspertise inden for miljørådgivning og bæredygtigt udendørs design er skræddersyet til at imødekomme en række behov i virksomheder, der søger at forbedre deres bæredygtighedsprofil.

Vi fokuserer på løsninger, der integrerer menneskelig trivsel samt hensyn til klimatilpasning og biodiversitet, hvilket er afgørende for moderne virksomheder, der ønsker at være både miljøvenlige og medarbejdervenlige.

Vores tilgang tager højde for miljømæssige, æstetiske, biodiversitets- og trivselsaspekter såvel som de økonomiske faktorer, både i etablerings- og driftsfasen af et projekt.

Vores fokus er at levere konkrete og holistiske design- løsninger, der skaber merværdi for virksomheder ved at integrere innovative bæredygtighedstiltag.

Når vi siger, at vi prioriterer enkelhed og effektivitet i arbejdet med grønt og bæredygtige design på flere parametre som trivsel, biodiversitet og klimatilpasning, så mener vi det.

 

Vores løsninger bliver designet med henblik på at bidrage til  CSR-kravene og samtidig integrere biofilia principper, som fremmer forbindelsen mellem mennesker og naturen.

Vi lægger vægt på medarbejdertrivsel gennem vores design, hvor vi skaber udemiljøer, der ikke blot er smukke, men også tilskynder til velvære og produktivitet.

Vores mål er at gøre processen med at implementere multifunktionelle og miljøvenlige løsninger så nem, overskuelig og økonomisk bæredygtig som muligt for jer.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores skræddersyede løsninger kan hjælpe jer med at opnå jeres bæredygtighedsmål og forbedre jeres virksomhedsprofil.

Green solutions
Miljøkonsulent til jeres virksomhed

Miljø, klimatilpasning, biodiversitet og design tiltag

Klimatilpasning

Få professionel hjælp til en lang række klimatilpasningsløsninger, f.eks. infiltrationsbrønde, regnvandsbede og faskiner.
Vi hjælper jer med fremtidssikrede kombinationer af de forskellige LAR-elementer, så I får multifunktionelle regnvandsløsninger, der for kan gavne aktiviteter, biodiversitet og æstetik.

Biodiversitet

Få løst en bred vifte af opgaver, der gavner biodiversiteten - Som I kan bruge til at skabe en grøn identitet.
Derudover kan tiltagene bruges som rekreative opholdsarealer til gavn jeres medarbejdertrivsel og give jer muligheden for at reducere driftsomkostninger på jeres grønne arealer.

Design

Vi tilbyder professionelt design, hvor vi skaber inspirerende og funktionelle udeområder, der matcher virksomhedens behov og brandidentitet. Vores tilgang omfatter integration af biofilia designprincipper, der fremmer forbindelsen til naturen og skaber et sundt og produktivt arbejdsmiljø, der understøtter trivsel og kreativitet blandt dine medarbejdere.

Plantesammensætning

Få hjælp til sammensætning af planter, f.eks. implementering af plantesamfund i projektsammenhæng, tilpasning og regulering af jordbund, dræn, pH, æstetik, udtryk og variation af blomstring egnet beplantning til LAR-projekter, mv.

Miljøkonsulent

Gør vores ekspertise til din fordel. 

 Vi hjælper vores kunder sikkert i mål med innovative, bæredygtige og komplette miljøløsninger, der bidrager til vækst for vores kunder og udvikle samfundet i en mere bæredygtig retning.

I er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om, hvilke opgaver I har brug for at få løst – Og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.