Green Solutions

Virksomheder

Miljøkonsulent

Bæredygtige løsninger b.la. inden for klimatilpasning, biodiversitet, regn- og spildevand

Miljøkonsulent til virksomheder

Vi kan hjælpe jeres virksomhed på en række parametre inden for miljørådgivning. Vi er specialister i klimatilpasning og biodiversitet, som der kan være flere gode grunde til at arbejde konkret med i virksomheder.

Vi tager højde for miljø, æstetik, biodiversitet, trivsel for brugere af elementerne og de økonomiske aspekter, både ift. etablering og driftsomkostninger – samtidigt med at vi har fokus på storytelling og grøn branding af jeres virksomhed.

I får en miljøkonsulent til virksomheder, der arbejder med konkrete og helhedsorienterede løsninger, så I kan bruge vore ekspertise til jeres fordel.

Når vi siger, det skal være nemt at arbejde med grønne og bæredygtige tiltag ift. biodiversitet og klimatilpasning, så tager vi det meget alvorligt.

For os er det vigtigt at processen ift. at arbejde med multifunktionelle miljøvenlige løsninger bliver så konkret, overskuelig og økonomisk bæredygtigt for jer, som muligt. 

Green solutions
Miljøkonsulent til jeres virksomhed

Miljø, klimatilpasning, biodiversitet og andre grønne tiltag

Klimatilpasning

Få professionel hjælp til en lang række klimatilpasningsløsninger, f.eks. infiltrationsbrønde, regnvandsbede og faskiner - Vi hjælper jer med fremtidssikrede kombinationer af de forskellige LAR-elementer, så I får multifunktionelle regnvandsløsninger, der for kan gavne aktiviteter, biodiversitet og æstetik.

Biodiversitet

Få løst en bred vifte af opgaver, der gavner biodiversiteten - Som I kan bruge til at skabe en grøn identitet.
Derudover kan tiltagene bruges som rekreative opholdsarealer til gavn jeres medarbejdertrivsel og give jer muligheden for at reducere driftsomkostninger på jeres grønne arealer.

Foredrag

Bestil et skræddersyet foredrag - Bl.a. foredrag i forbindelse med grøn markedsføring af jeres virksomhed. Hvor I kan få inspiration til konkrete tiltag, for hvordan I kan kan forbedre jeres virksomhed, så det både bæredygtigt for jeres økonomi og for miljøet.
kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder.

Plantesammensætning

Få hjælp til sammensætning af planter, f.eks. implementering af plantesamfund i projektsammenhæng, tilpasning og regulering af jordbund, dræn, pH, æstetik, udtryk og variation af blomstring egnet beplantning til LAR-projekter, mv.

Miljøkonsulent

Gør vores ekspertise til din fordel. 

 Vi hjælper vores kunder sikkert i mål med innovative, bæredygtige og komplette miljøløsninger, der bidrager til vækst for vores kunder og udvikle samfundet i en mere bæredygtig retning.

I er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om, hvilke opgaver I har brug for at få løst – og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.