Green Solutions

Boligforeninger

Miljørådgivning

Klimatilpasning, biodiversitet, tekniske løsninger inden for regn- og spildevandsområdet, b.la. rekreative- og multifunktionelle løsninger, plantesammensætning, mv.

Miljørådgivning der løfter jeres boligforening

Vi tilbyder hjælp på en række parametre inden for miljørådgivning. Vores speciale er klimatilpasning og biodiversitet, hvor vi tager højde for miljø, æstetik, biodiversitet, trivsel for brugere af elementerne og de økonomiske aspekter, både ift. etablering og driftsomkostninger. 

 

Kort sagt helhedsorienterede løsninger – Vi gør vores brede ekspertise til jeres fordel, sådan at processen ift. at arbejde med multifunktionelle miljøvenlige løsninger bliver konkret, overskuelig og økonomisk bæredygtig for jer.

Green solutions
klimatilpasning

Hjælp til nedsivning af regnvand

Teknisk tegning

Få udført tekniske tegninger inden for LAR-løsninger, samt regn- og spildevandsløsninger, bl.a. til ansøgninger hos myndigheder, entreprenører, eller bygherre.

Regnvandsløsninger

Få hjælp og rådgivning til en række løsninger inden for klimatilpasning, bl.a. regnbede, infiltrationsbrønde, faskiner og fremtidssikrede kombinationer af forskellige elementer og multifunktionelle regnvandsløsninger, f.eks. ift. aktiviteter, biodiversitet og æstetik.

Foredrag

Book skræddersyede foredrag - bl.a. information til borgere i forbindelse med kloaksepareringer, inspirationsaftener i boligforeninger, grøn profilering i virksomheder, mv. Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder.

Plantesammensætning

Få hjælp til sammensætning af planter, f.eks. implementering af plantesamfund i projektsammenhæng, tilpasning og regulering af jordbund, dræn, pH, æstetik, udtryk og variation af blomstring egnet beplantning til LAR-projekter, mv.

Biodiversitet

Få hjælp til en bred vifte af opgaver, der gavner biodiversiteten samt konkrete planer ift. branding af grøn identitet, betydningen for rekreative opholdsarealer, æstetik og muligheder for at reducere driftsomkostninger.

Jordprøver

Få foretaget jordprøver, jordbundsanalyser infiltrations- og sigteprøver, grundvandspejlinger, mv. Vi tilbyder hjælp til en række tests og analyser i forbindelse med forskellige projekttyper og pleje.

Miljøkonsulent Lea Hjelholt
Lea Hjelholt

Miljørådgiver med speciale i klimatilpasning og biodiversitet

Gør vores ekspertise til jeres fordel. 

Vi hjælper vores kunder sikkert i mål med innovative, bæredygtige og komplette miljøløsninger, der bidrager til vækst for vores kunder og udvikle samfundet i en mere bæredygtig retning.

I er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om, hvilke opgaver I har brug for at få løst – og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.