Fra ide til virklighed

Havearkitekt

Havearkitektur i Harmoni med Naturen

Oplev Skønheden i Naturen - Eksklusive Haveplaner

Velkommen til vores havearkitekt-tilbud, hvor vi skaber unikke og bæredygtige haver til dig og din familie. Vores tilgang begynder med en grundig forståelse af dine ønsker og behov. Vi mener, at en vellykket haveplan er nøglen til at opfylde dine drømme, og derfor starter vi altid med et detaljeret designmøde for at forstå din vision til mindste detalje.

Det, der adskiller os fra andre havearkitekter, er vores evne til ikke kun at lytte, men også integrere klimatilpasningsløsninger, fremme biodiversitet og anvende biofilia-designprincipper. Vi stræber efter at skabe smukke og miljøvenlige løsninger, der bidrager til øget trivsel for brugerne, samtidig med at vi tager hensyn til Feng Shui-principper for harmoni og balance i haven.

Vores kernekompetence ligger i at skabe kreative haveplaner, der løfter sig over det almindelige. Vi elsker at præsentere vores kunder for løsninger, der passer perfekt til deres behov og ønsker, og som de måske ikke engang havde drømt om.

Biofilia-design er en integreret del af vores tilgang til havearkitektur. Ved at inkorporere naturlige elementer som lys, planter og organiske former i vores design skaber vi udendørsrum, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også fremmer sundhed og trivsel.

Studier viser, at biofilia-design kan reducere stress, forbedre mental klarhed og øge produktiviteten. Vi skaber harmoniske udendørsområder, der efterligner naturens mønstre og skaber en beroligende og inspirerende atmosfære.

Skal vi hjælpe med at skabe jeres drømmehave? – Som ikke kun er smuk, men også bæredygtig og funktionel.

Kontakt os i dag for at starte processen mod en have, der vil glæde dig i mange år fremover.

Priser på haveplaner

Havevisioner Basis Pakke

Vores basis Haveplans- pakke er skræddersyet til private kunder, der ønsker en grundlæggende planlægning af deres haveprojekt. Denne pakke inkluderer:

  • En omhyggeligt udarbejdet haveplan, der giver en overordnet disponering af haven. Planen fokuserer på at skabe en harmonisk balance mellem rum, form og funktion, så din have bliver et indbydende og funktionelt udendørs rum.
  • En målfast digitaliseret tegning, der giver et visuelt overblik over din fremtidige have. Denne tegning omfatter de grundlæggende elementer i haven, såsom grænser, stier og mulige placeringer af beplantning og havedekorationer.
  • Enkle detaljer om opholdsrum og pladser, der hjælper med at skabe en behagelig atmosfære i haven.
  • En professionelt udarbejdet havetegning, der gør det nemt for dig at gå i gang med at realisere din drømmehave, eller eventuelt indhente tilbud fra en af vore samarbejdspartnere eller fra en af dine lokale anlægsgartnere.

Pris kr. 4.450,- inkl. moms.

Priserne er gældende ved alm. parcelhushaver under 2000 m2, ved større projekter, så kontakt os for et skræddersyet tilbud. 

Haven's Deluxe Plan Pakke

Vores store Havetegningspakke er ideel til private kunder, der ønsker en mere omfattende og detaljeret planlægning af deres haveprojekt. Denne pakke inkluderer:

  • En detaljeret haveplan, der omfatter alle nødvendige elementer for at skabe din drømmehave. Dette inkluderer ankomst til boligen, overgange mellem hus og have, samt detaljer om opholdsrum og pladser.
  • En omfattende plante- og materialeliste med vejledning om etablering, pleje og vedligehold. Vi giver dig anbefalinger til passende planter og materialer baseret på dine præferencer og havenes forhold.
  • En målfast digitaliseret tegning med tilhørende beplantningsplan og detaljer. Denne detaljerede tegning giver dig et klart billede af, hvordan din have vil se ud, når den er færdig, og hvordan planterne skal placeres.
  • Mulighed for justeringer undervejs i processen. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser planen efter dine præferencer.
  • En omhyggeligt udformet havetegning af høj kvalitet, der giver dig et solidt fundament til at begynde at omsætte dine havedrømme til virkelighed. Med denne detaljerede tegning bliver det let for dig at påbegynde realiseringen af din drømmehave, den kan også bruges til at hente tilbud hos en af vores samarbejdspartnere, eller hos din lokale anlægsgartner.

Pris kr. 9.450,- inkl. moms.

Priserne er gældende ved alm. parcelhushaver under 2000 m2, ved større projekter, så kontakt os for et skræddersyet tilbud. 

Kombiner jeres havedrømme med klimatilpasning - og eller biodiversitet

Når i får lavet en haveplan hos os er der mulighed for at spare 50% på biodiversitetspakker – og/eller LAR Rådgivningspakkerlæs mere, eller kontakt os for for personlig vejledning om den løsning der passer til jer

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.